Как сме се появили на зeмята?!?, Колективно творчество

2011-02-01 21:00:20; .: LOG :., български, колективно творчество

Как сме се появили на зeмята?!?
Автор: Колективно творчество
 
Следващите редове не са просто измислица, а реални факти за това, как точно сме попаднали на тази планета и как сме се превърнали в това, което сме. Открити са по време на контакт между ясновидката Алена и висш разум от неизвестен произход и са потвърдени от Джуна. Уверяваме ви, че са на 100% истински и за пръв път ще видят бял свят. Ето и дневниците на Създателите!
 
1. Възложиха ни нова задача. Трябва да правим интелигентна форма на живот на някаква вмирисана малка планетка наречена Марс. Все така се случва. На нашия отдел винаги му дават най-скапаните проекти. Така и не можах да си обясня защо. В другите отдели творят богове, а ние кво... интелигентна форма на живот. Пфу!
 
2. Започваме проекта. Изглежда добре.
 
3. Това на нищо не прилича. Тъкмо ги бяхме нагласили, цивилизацийка даже си бяха направили, а да вземат, че да си пуснат сешоарите всичките по едно и също време да видели кво ще стане. Ми кво може да стане, бе идиоти. Взривиха некъв атомен реактор и разпердушиниха всичко. Много рано им дадохме тия технологии. Ще трябва да почваме всичко от начало. Местим проекта на съседната планета - Земя.
 
4. Пуснахме първия проект в действие. Изглеждаше добре, докато два динозавъра не му ебаха майката. Хм, странен израз при положение, че няма майка. Поне не в буквалния смисъл на думата. Както и да е. Ще се наложи да го изправим на два крака, за да може да бяга по-бързо.
 
5. Пуснахме още един. Тоя път му заложихме и програма "Страх", щото иначе все ходеше да се тика в устата на динозаврите. Кво на майка си дириш там бе малоумник!??! Напускахме десетина от новите проекти. Лошо. Динозаврите подължават да им ебават майката.
 
6. Наложи се да изтребем динозаврите. Писна ми от тия тъпи говеда. Толкова храна, а те се съдраха да плюскат хора. Майка им, мръсни гадини. Ама да видите само как цвърчаха като KFC като им хвърлихме оня метеорит. Сега ще се наложи да замразим проекта за два дни, докато планетата се постабилизира. Пука ми. И без това днеска е петък.
 
7. Много са тъпи беееее, вече 13 техни години не могат да открият огъня. Най-накрая на колегата му се наложи да слезе долу с една огнехвъргачка и като ги подкарааа... Да видите после как за норматив се научиха що е то огън и има ли той почва у нас. Пък колко време им трябваше да открият колелото ако знаете само... И знаете ли как стана? Клекнал единият малоумник да сере, ама така се изсрал, че чак на пита го изкарал, със завранкулка накрая. После започнал учудено да гледа това дето излязло от задника му. Зел го, ма го изтървал и то са изтъркулило надолу по хълма. Пък те по това време ги серяха едни такива доста твърди. После ги омекотявахме, че все с разпорени гъзове ходеха ма това е друга история.
 
8. Кофти тръпка. Докато сме им омекотявали говната сме объркали отделителната система. Дрискат през ушите. Единия получи разстройство и цяла седмица вися провесен надолу с главата от една скала, докато не пукна. Ами какво да направя, като са ни скапани компютрите. От една седмица говоря на шефовете да ни дадат нови ама те - не, нямало нужда да обвиняваме техниката, само щото ние сме били некадърни. Простаци!
 
9. Трябвало сега пък да измислим нов и оригинален начин за възпроизвеждане. Да имало разнообразие във вселената, моля ви се. Абе тия луди ли са? Кво толкова лошо имаше в това просто да си падат от небето? Ама неее, много въпроси щели да задават после, не било на добре. Вярно, че един-двама паднаха и повече не станаха, ама чак пък толкова напъване... Хмм. Докато включвах лампата в контакта ми дойде гениална идея. Е какво пък, поне ще е весело...
 
10. Тъпанари! Откриха алкохола. Намерили некво ферментирало грозде и викнали и другите да пробват. 15 мъртви от алкохолно натравяне. Сеа ще трябва и черен дроб да им слагаме. Защо все на мееен...?!!
 
11. Имаме много случаи на счупени пръсти. Абе тия говеда що все си тикат носа там където не им е работа? Ще им сложим нокти. Поне малко ще ги предпазват. Стига им толкова, и без това почнаха да се размножават като зайци.
 
12. Искренно ми се иска да мога направо да им дам по един АЕЦ и да вървят да се оправят. Ама ще стане като с предните, вероятно, щото тия са наистина много тъпи. Вчера единият да вземе да се опитва да лети. Видял там че нещо си фърфоли из въздуха, та решил и той, баровецът, барабар Петко с мъжете, да лети. Размаза се като курешка на една скала. Другите като кози се изкатериха по чукарите и го остъргаха, а после го сготвиха за вечеря. Ужас! Тук, очевидно, ще трябва да се пипа бавно и сигурно.
 
13. Ама какво е това! Намерили bug в софтуера на някакво островче "Атлантида". Докопали технологии, дето трябва да им ги дадем чак след година, и докато се усетим се научили да ги ползват. Е бая от тях вече омирисали драките, но все пак се научили. Потопихме целия остров и fix-нахме bug-а. Тъй като после открихме и други дупки, се наложи да стартираме ледена епоха т.е. да замразим проекта за известно време докато, пишем patch-ове.
 
14. Изглежда добре. Само дето наистина прекалено бързо почнаха да се размножават с новия метод. Като че ли това искрено им харесва. Голям майтап е да ги гледаме, как се клецат къде им падне. Ако не се усвестят скоро, един Апокалипсис не им мърда - просто ей така, за контрол на популацията.
 
15. Все още са доста тъпи. Наложи се да добавим промени в големината на главата и мозъка. Махнахме и опашките, щото вечно се препъваха в тях, пък и губеха много време да си ги гонят - и после имали били чувството, че някой ги преследва. Знаете ли, кви чувства ще ви дам аз на вас? Изобщо, кой ви е разрешил да чувствате? Тва с цувствата е изцепка на Ванката от тестовата лаборатория. Кой въобще му е разрешил да си тества боклуците си върху нашите индивиди? Ще го изкъртя, само да го видя!
 
16. Най-накрая ни докараха бог. Доста добре са го направили. Има си един-два кусура, разбира се, но ще свърши работа. Определено имахме нужда. От три седмици сме пуснали заявката. До сега говедата се молеха на звездата в центъра на слънчевата им система. Това пък от къде им хрумна, не мога да си обясня. Тая партида излязоха много странни. Сигурно е от кислорода, дето го дишат. Имам чувството, че всичките постоянно са надрусани.
 
17. Богът е bug-ъв. Започна да се явява безразборно на кой свари, да плещи врели-некипели и изнесе два града от картата. Спряхме процеса и го върнахме - да си оправят софтуера.
 
18. Ще трябва да правим Апокалипсис. Много се оляха вече само, простотии правят и никъв прогрес. Мислехме за известно време да им спрем секса, ама после ни дойде по-добра идея. Ще им пуснем потоп. Налага се обаче да спасим останалите видове от наводнението. За целта завъртяхме един дядка да направи кораб и да качи от всички по два вида. Много красиво се получи - и при тях, и при нас (алкохолът се лее като река, докато гледаме нашето реалити шоу с удавници).
 
19. Пак населихме планетата. Пуснахме и бог. Той пък да вземе, че да пусне някакъв негов пророк да зарибява населението, щото искрата на вярата все гаснела преждевременно. Само дето и двамата изкараха по един АВТОМАТ и почнаха да изтребват де що народ сварят. Пък тия Калашников имаха още бая време да почакат. Така е, щото богът се води автоматизиран админ и има достъп до всичко. Съвсем му забранихме да си вясва носа пред тъпите говеда. Явно ония глупаци, дето ни пратиха бога, пак не са си свършили работата като хората и ще трябва ние да им оправяме бъкиите.
 
20. Пак почнаха да правят квото си поискат. Е това, вече не се издържа. И пак пренаселват планетата. Не можем постоянно да им организираме Апокалипси, колкото и забавно да е. Ще трябва да автоматизираме системата по друг начин. Кратък брейнсторминг изгенерира идеята да пуснем сред популацията мозъчен вирус, който модулира мисловния процес. Цел - силна религиозност. Ето, започнаха да се избиват и успяхме да вкараме съотношението раждаемост-смъртност в едни добри граници. Спретнахме им после и една две войни (няма да забравя, какво шоу ни направиха само заради една фльорца на име Елена), инжектирахме в генофонда предпоставка за периодично развитие на вманиачени за власт малоумници и - работата заспа.
 
21. Нашата работа тук приключи. Следваща задача - корекции по един стар проект. Алфа Кентавър. Някой знае ли, къде е документацията?

 

Copyright (C) 2020 dojh.net | rogger@dojh.net