Отвъд свършека на света 01, Глава 03., Rogger Dojh

2011-01-12 18:56:32; book, scf, български, Отвъд свършека на света 1, Rogger Dojh, Отвъд свършека на света 1, Rogger Dojh

Отвъд свършека на света 1
Автор: Rogger Dojh
 
    ,-~~-.___.
   / | '   \
   ( )     0     It was a dark and stormy night...*
   \_/-, ,----'
     ====      //
    / \-'~;  /~~~(O)
    / __/~|  /    |
   =( _____| (_________|
 
* От романа "Пол Клифърд" на Едуард Баулър-Литън, Барон Литън Първи
 
 
3.
 
 
"Обичам я. Не я познавам и никога не съм я виждал, но стомахът ми се свива, когато мисля за нея. Това е усещането на първата любов, когато получаваш див оргазъм, че си гепил гаджето за ръка. Сънувах я няколко пъти и всеки път една и съща - с млечнобяла кожа и огромни черни очи. Последният път я ебах - беше в някаква древна монументална сграда с мраморни колони, насред огромна зала. В центъра се намираше широко легло, покрито в пух и възглавници. Едва, когато доближих, успях да различа сред тази ужасна бяла купчина голото момиче. То седна и ми отправи най-невероятния поглед на света. После се облиза. Беше гримирала срамните си устни (естествено прилежно обръснати) и гърдите си с тъмно червило. През кръста й минаваше кожен колан и беше обута с лъскави обувки с висок ток. Докато я зяпах безумно, тя свали едната и прекара токчето между карката си. ..."
 
R.J. спря да пише за момент и се зазяпа замислено през джама. Долу на платцдарма маршируваха някакви войничета и някакъв шибан педераст ги командваше. "Аре, ще скипна ебането, че е много компорментиращо", реши R.J. Нямаше намерение да дава дневника си на някого, но щом го е написал беше ясно, че все ще бъде прочетен.
 
"... Само накрая стана малко гадно. 'Щото очите й се превърнаха в пички и дори ми достави удоволствие да й го натикам в главата - не в устата, а направо в главата!"
 
R.J. стисна слепоочиятата си с четири пръста.
 
- Миррно! - долетя от платцдарма.
 
- Абе да те еба и в путката лелина! - отговори напосоки R.J. и стана да се разкара нанякъде.
 
/*
** Какво ли да напиша? Трябва да ходя на зъболекар. Боли ме един кьтник.
** Когато човек има някакви болежки, не може да мисли за нищо друго!
** Направо се парализира. В момента си проветрявам зъба. Страхотно забавно.
** Мая се е разгонила, подобно на стопанина си. Какво да се прави? Хормони!?
** Направо ми иде да си бия едно кроше, може и на Гошо
** (ще свърши същата работа)
** Мими
*/
 
Валеше дъжд, ама слабо. Беше някъде към обяд и R.J. се мотаеше по улиците на Крайречното. Чудеше се, какво да прави и къде да се дене, че да не умре от скука. В общежитието не му се прибираше, защото там по дефиниция беше по-лайняно от всяко друго място. Накрая се запъти към плажа, където имаше бар на самия бряг. 'Д'ееба и скапаното време. Веднаж да няма какво специално да правя и то да завали'. Морето се появи в далечината, сред влага и дъждовни капки. 'Нещо не е наред с мозъка ми. Прекалено много сънувам и то все прекалени глупости'. R.J. нагази в мокрия пясък и тръгна покрай дюните. И тогава пред взора му се разкри прекрасна картина! Навътре сред морските вълни, потулена сякаш в ефирен воал от несподелени любовни тайни, танцуваше дивна русалка, копринените й коси се развяваха като тръпка в душата на влюбен поет, а ръцете й се извиваха, сякаш се искаха да извят формите на Афродита сред водните пръски.
 
Всъщност това беше Ани, която едновремено се къпеше и се опитваше да привлече към брега някой зелен мъжкар от дълбините, за да я ебе (Според мен, дори да излезеше тюлен, се тая). R.J. преглътна. След това се сепна, когато разбра, че момичето се е обърнало и го гледа.
 
- Бла-бла-бла... - долетя до него през прибоя. - Бла-бла?
 
- Какво? - извика в отговор R.J. и се приближи до водата.
 
Ани крачеше към него и гърдите й се полюшваха в такт с движенията й. От мокрите косми по пичката й капеше вода. Кожата й беше снежнобяла ('Като в съня ми!'), а очите черни и огромни ('Точно като в съня ми!').
 
- Водата е страшно топла. - говореше тя. - Що не се изкъпеш с мен?
 
R.J. се притесни. Гледаше я направо в лицето.
 
- Ами, не знам. Не съм свикнал да се къпя в такова време.
 
- И без това целият си мокър.
 
Ани отметна коса с плавно движение и застина с наклонена глава.
 
- Страшно си притеснителен. Как се казваш?
 
- R.J.
 
- Ronald James?
 
- R.J.
 
- Аз пък съм Ани. Отивам във водата, че тук ми е много студено. Идваш ли?
 
R.J. пое въздух и без да се съблича се затича подир лъскавото дупе.
 
 
 
През това време седях на кръгло столче до бар-плота под навеса и зяпах разиграващата сцена. Чаках Елби и още едно-две важни лица, заради което бях изгонил останалите посетители. И пиех топъл пилешки бульон. Когато малката отведе пикльото в подводния свят да се чивтосват, почти се бях надървил. Т.е. се поразвеселих.
 
Кобол взе да бърше някакви чаши от другата страна на плота.
 
- Я надуй малко. - казах.
 
След като наду, той се върна да си бърше чашите и ме попита:
 
- Онва дупе знаеш ли го?
 
- Не съм го мяркал.
 
- От острова е. Дошъл е да учи програмиране във факултета.
 
- Верно? Тоя наред ли е? Я надуй още малко.
 
(слушахме Alanis Morissette или там както се пише)
 
- Наел е стая във Военното, че е по-евтино.
 
- Да не си му баял, че знаеш толкова много за него?
 
- Кисне редовно тук. Заговаряли сме се.
 
- Браво. Що не си го питал, дали като бие чикии се гали по ануса?
 
Кобол помълча малко.
 
- Много си кисел.
 
- Сигурно е щото сутринта бях с Кислека. Надуй до зуко и дай да не говорим за пикльовеца лелин. А, чакай. Знаеш ли откъде идва лафа 'путка ти лелина'?
 
- Не.
 
- От Ленин.
 
 
 
Елби пристигна първи. След него до бара паркираха две луксозни лимузини, едната на LaiBachs а другата на Kadiar. От едната слезе възрастен мъж със стоманеносива коса и властна осанка, придружен от трима бодигарда. От втората се измъкна само един зализан хомосексуалист с обица на дясното ухо и начервени устни. Той гледаше страшно и по никакъв начин не се опитваше да прикрие оръжието под мишницата си.
 
- Старчето е шефа на източното крайбрежие. - изкоментира Елби. - А педи държи "Хиляда и една нощ" в Мийоми. Ела да ви представя.
 
- За какво точно става дума? - попита сър Лонселат, след като се бяхме настанили удобно около кръгла масичка на специално изнесени меки столове. - Елби спомена, че имате хубава стока на изгодни цени.
 
- Водорасли. - отговорих. - Млади и диви създания от Рифовете. Наловени са тази година. До сега ги пласирахме на Острова, но положението се промени. Сменили са се някои ключови видни личности от управлението.
 
- Звучи интересно. Как ги ловите?
 
- Имаме няколко бази, от които в Рифовете излизат специално обучени момчета. С мрежи и някои хитрости.
 
- Момичетата ползвани ли са?
 
- Повечето не.
 
- Колко искаш на парче?
 
- Три бона. Имаме няколко и по четири. Най-младите.
 
- А с колко разполагате?
 
- Трийсетина.
 
Настъпи тишина, през която всеки отпи от питието си.
 
- Бих желал да ги видя. - обади се педераса.
 
- Естествено. Можем да тръгнем към аквариумите веднага щом кажете.
 
- Имате ли да ни предложите още нещо?
 
- За сега не.
 
- Тогава да вървим.
 
Облаците се бяха разкарали и слънцето отново напичаше. Докато ставахме забелязах, че Ани и пръдльото са изпълзяли на сушата и се клатят диво. Гостите ни се загледаха натам.
 
- Какво е това? - поинтересува се сър Лонселат.
 
- Известна киноактриса. Репетира.
 
- Кой филм снимате в момента?
 
- Мокрият Ужас или Страшното Детство на Едно Дете.
 
- Тя ли е детето?
 
- Тя е сестра му. Израстват в малко крайморско село. Една нощ излизат морските хора и изяждат семейството им. Детето го отвличат, а сестра му става жертва на човешката жестокост и най-вече на един ненормален везир.
 
- Това май трябва да се е случило преди двеста години.
 
- Горе-долу...
 
- Звучи ми гнусно. - обади се педераса.
 
- Нека побързаме. - намеси се Елби, тъй като бяхме спряли, увлечени от разговора.
 
 
 
Докато пътувах с Елби в лимузината му към частното имение, където съхранявахме водораслите, слънцето на небето започна да се топи и да се стича зад хоризонта, докато не стана съвсем тъмно. Дори се наложи да спрем за малко, докато не изгря една огромна луна и не разля сребърното си сияние. Преди да стигнем изгря и втора, а по-късно и трета и четвърта и още достатъчно, за да покрият цяла дъга в небосвода. След това една залязваше, а друга се появяваше. Около тях светеха големи кълкото юмрук звезди и халогенната им светлина играеше в пълен хаос.

 

Copyright (C) 2020 dojh.net | rogger@dojh.net