Приказки изпод Болния Мозък: ЗА СПЯЩАТА КРАСАВИЦА, КОЯТО СИ ЧЕШЕЛА НАСЪН КАТЕРИЦАТА

2010-12-10 12:14:47; book, български, приказки, Приказки изпод Болния Мозък, R. Dojh, Приказки изпод Болния Мозък, Rogger Dojh

Автор: Rogger Dojh
Корица: Will Hall
Година: 2006
 
    ,-~~-.___.
   / | '   \
   ( )     0     It was a dark and stormy night...*
   \_/-, ,----'
     ====      //
    / \-'~;  /~~~(O)
    / __/~|  /    |
   =( _____| (_________|
 
* От романа "Пол Клифърд" на Едуард Баулър-Литън, Барон Литън Първи
 
 
В един замък, заобиколен от непроходим лес и разгонени герои, които искали да се доберат до спящата красавица, имало една спяща красавица. Спяла вече хиляда години, ама не била мръднала и на ден. Била си все още девствена. И к'во ли не сънувала - за характера на сънищата й говорел най-вече фактът, че по цели нощи си чешела с две ръце катерицата и скимтяла от удоволствие.
 
И ето един ден дошъл един американец, оперативен работник от ЦРУ, и им ебал майката на всички - на разгонените герои, на злите вещици, на непроходимия лес и на наркобароните, които продавали наркотици на разгонените герои, за да удоволетворяват неудоволетворените си сексуални потребности. Ето какво станало:
 
Първо американецът, нали бил печен, застрелял героите, като ги нацелил всичките с един единствен куршум точно между очите. После сложил мини под труповете и когато наркобароните дошли да видят, какво е станало с клиентите, гръмнали до един. После американецът, който бил служил в специалните пехотински части на американската армия, се промъкнал през непроходимия лес толкова тихо, че лесът дори не се усетил - такива сме ние американците! Ммм, направо!
 
Излязъл американецът пред крепостта, но портите били залостени. Тогава той се изкачил по гладката мраморна стена на кулата и проникнал през тясната бойница, метър висока и десет сантиметра широка. Вътре заварил спящата красавица, която тъкмо си чешела насън катерицата. Отишъл при нея и още не я бил целунал, и тя се събудила - защото те американците са до един пичове, силни, красиви, въобще сексбомби. И като видяла АМЕРИКАНЕЦА, красавицата така се шашнала от възбуда, че лявата й ръка заседнала в катерицата и не щяла да излезе от там. Даже американецът не успял да й помогне и се самоубил, защото посрамил нацията. Тогава принцесата си навряла и другата ръка в катерицата и заспала отново, като тоя път си чешела катерицата отвътре.
 
Поука: Б'аал съм ги американците!

 

Copyright (C) 2020 dojh.net | rogger@dojh.net